HomeNieuwsZomeractiviteiten in Zandvoort voor groep 3 t/m 8

Zomeractiviteiten in Zandvoort voor groep 3 t/m 8

Ga jij ook niet weg deze zomer, maar wil je alsnog heel veel plezier hebben deze vakantie? Doe dan mee aan de wekelijkse sportactiviteiten op diverse locaties in Zandvoort! In samenwerking met Pluspunt Zandvoort hebben we voor deze zomervakantie een fantastische sport- en spelprogramma opgezet waarbij je (bijna) iedere dag in de week iets leuks kunt doen.

LOESOE met Pluspunt & Team Sportservice
Op maandag en donderdag staan de enthousiaste jongere werkers van Pluspunt en de sportdocenten van Team Sportservice voor jullie klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. We verzamelen met de groep bij strandpaviljoen 26 om van daaruit naar de activiteit te gaan. We gaan strandspelen doen, groepsspelen in de duinen, allerlei sport- en spelactiviteiten, samenwerkingsspelen en nog veel meer. Jij doet toch ook mee? Kijk voor meer informatie en inschrijven hieronder.

Wekelijkse sport- en spelactiviteit Team Sportservice
Op dinsdag en donderdag staan de enthousiaste sportdocenten van Team Sportservice voor jullie klaar om er een heerlijke sportieve ochtend van te maken. Door sport- en spel te combineren met veel gezelligheid en plezier belooft het een onvergetelijke zomerdag te worden. Jij doet toch ook mee? Kijk voor meer informatie en inschrijven hieronder.

Wanneer en waar
6 juli tot 14 augustus (zomervakantie)
Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Op verschillende locaties in Zandvoort

Aanbod en inschrijven
Kijk voor het complete overzicht en om in te schrijven op www.veiligsporten.nu of scan de QR-code met je smartphone:


Vragen?
Neem contact op met Duco Boukes via dboukes@teamsportservice.nl