HomeNieuwsWorkshop: HERKEN JE WAT JE ZIET? EN DAN…..

Workshop: HERKEN JE WAT JE ZIET? EN DAN…..

Maandag 25 september 13:30 – 17:00 uur (om 16.30 uur een hapje en drankje)

Vrijwilligers zijn belangrijk voor Zandvoort. Vrijwilligers zetten zich in voor elkaar, de club, de buurt en voor kwetsbare mensen. Jij bent als vrijwilliger de ogen en oren van Zandvoort. Wat als je wat signaleert, iets je opvalt of je je ergens ongerust over maakt? Wat kan je dan zelf doen en waar kun je terecht voor advies, hulp of doorverwijzing?

Denk hierbij aan signaleren van eenzaamheid, laaggeletterdheid, licht verstandelijke beperking, kenmerken van autisme, overbelasting van mantelzorger…. Allemaal situaties die jij als vrijwilliger of goede buur in Zandvoort kan tegenkomen.

Om je daarbij te ondersteunen nodigen we graag uit voor een workshop. We gaan met elkaar aan de slag over signaleren van situaties die extra aandacht nodig hebben. Aan de hand van praktijksituaties bespreken we met elkaar wat je denkt dat er aan de hand is en wat dan een vervolg stap zou kunnen zijn. We leren met en van elkaar. Aan het eind krijg je een hand-out met extra achtergrondinformatie en nuttige adressen.

Voor wie: vrijwilligers en geïnteresseerde Zandvoorters
Datum: maandag 25 september
Tijd: 13.30 tot 17.00 uur
Plaats: De Blauwe Tram Louis Davidscarré 1
Aanmelding: https://jouw.teamsportservice.nl/zandvoort/workshop-herken-je-wat-je-ziet-en-nu/

Extra info: Annet Hilgersom ( Tandem) 06-52790949