HomeNieuwsWandelspeurtocht door Zandvoort

Wandelspeurtocht door Zandvoort

Vrijdag 2 oktober 2020 is het Nationale Ouderendag en deze dag willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze dag extra speciaal te maken voor de oudere inwoners van Zandvoort hebben het Pluspunt Zandvoort, Wim Gertenbach College, Wijksteunpunt de Blauwe Tram en Team Sportservice de handen ineen geslagen.

Ter ere van deze dag organiseren we in samenwerking met bovengenoemde partijen een ludieke en sportieve speurtocht door Zandvoort. Heb jij het idee dat je Zandvoort tot in alle uithoeken kent? Of wil je Zandvoort juist beter leren kennen? Meld je dan aan voor ‘’de speurtocht in Zandvoort’’.

Tijdens de speurtocht staat het gezellig samen zijn en het wandelen centraal. U word gekoppeld aan een schollier van het Wim Gertenbach college en samen gaan jullie opzoek naar alle mooie bezienswaardigheden in Zandvoort. Lukt het jullie om alle plekken te bezoeken? Er worden 2 speurtochten gemaakt van beide 45 minuten. Hierdoor is er de mogelijkheid om een wandeling van 45 of 90 minuten te maken. Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van een kop koffie of thee en kan er gezellig nagepraat worden over alle bezienswaardigheden.

Lijkt het je leuk om vrijdag 2 oktober gezellig mee te wandelen en de dag van de ouderen sportief te beginnen, meld je dan nu gratis aan!

Waar
Startpunt – Blauwe Tram Zandvoort
Louis Davidscarré 1
2042LZ Zandvoort

Tijd
10.00uur start speurtocht 1e ronde
10.45uur start speurtocht 2e ronde
11.30uur start koffie moment

Je kunt je telefonisch aanmelden door te bellen naar: 023-574 0330.

Voor vragen of extra informatie neem dan contact op met Danny Pieterse van Team Sportservice Zandvoort: dpieterse@teamsportservice.nl