HomeNieuwsVoorjaarsvakantie activiteit: Lasergamen

Voorjaarsvakantie activiteit: Lasergamen

Woensdag 23 februari organiseerde we de voorjaarsvakantie activiteit. Deze activiteit was voor alle Zandvoortse basisschoolkinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar.

Het thema van de vakantieactiviteit wat dit keer: Lasergame! De hele Korversporthal was omgetoverd tot lasergame hal. Alle materialen werden uit de kast gehaald om allemaal verschillende bunkers te bouwen waar de kinderen achter of onder konden schuilen. De hal werd ook nog is donker gemaakt voor de perfecte lasergame beleving.

In twee teams moesten de kinderen gedurende het spel goed samen werken om het gebied van de tegenstander te betreden. Eenmaal daar, was het de bedoeling raak te schieten op het wapen of harnas van de tegenstander. De kinderen gingen er helemaal voor, waarbij sommige zelf slidings en koprollen maakte om de schoten van de tegenstander te ontwijken.

Er waren veel kinderen aanwezig die dit voor het eerst deden. Aan deze kinderen kon je zien dat ze aan het genieten waren. In totaal waren er maar liefst 50 kinderen in beweging. Een resultaat om trots op te zijn. We kijken terug op een geslaagde dag waarbij iedereen met een glimlach naar huis ging. Wethouder van Haeften was ook aanwezig om te zien hoe de kinderen aan het genieten waren deze middag!

De volgende vakantieactiviteit staat gepland op woensdag 4 mei (meivakantie).

Nu al inschrijven, dat kan! Klik op een van onderstaande links:

Neem voor vragen contact op met Duco Boukes of bel 023 – 30 40 700. Volg ons op Facebook en Instagram