HomeNieuws(sport)verenigingen nog socialer op Facebook, Hyves en Twitter.

(sport)verenigingen nog socialer op Facebook, Hyves en Twitter.

Na de zomervakantie staat er voor de Zandvoortse sportverenigingen een workshop op het programma. De gemeente Zandvoort organiseert in samenwerking met Sportservice Zandvoort een workshop waarin de voordelen van Facebook, Hyves en Twitter worden toegelicht.

Sociale mediaFacebook, Hyves en Twitter zijn momenteel de meest populaire voorbeelden van sociale media. Op deze sociale media zal dan ook de nadruk worden gelegd tijdens de workshop. Buiten het feit dat veel mensen sociale media privé inzetten zien ook steeds meer bedrijven, instellingen en verenigingen de voordelen van sociale media.

Doel van de workshopDe workshop sociale media binnen de sportvereniging zal twee uur duren en worden geleid door een specialist op het gebied van sport in combinatie met sociale media. Het is de bedoeling dat de bezoekers aan het einde van de workshop weten wat sociale media voor hun vereniging kunnen betekenen en hoe ze deze sociale media het best kunnen inzetten.

Waar en wanneerDe workshop sociale media binnen de sportvereniging zal plaatsvinden op 26 oktober 2011 om 19:30 uur in Zandvoort. Bestuursleden van sportverenigingen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij deze gratis workshop. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steffen van der Pol.
 

Aanmelden voor deelname aan workshop