HomeNieuwsSportcafé 2023

Sportcafé 2023

Aanmelden Sportcafé 2023

Indien je in één keer meerdere vertegenwoordigers van je vereniging of organisatie wilt aanmelden, kan dat doormiddel van de velden 2e en 3e vertegenwoordiger. Door daar ook het e-mailadres van de betreffende personen in te vullen ontvangen ook zij alle actuele informatie over de bijeenkomst.

Naam(Vereist)
Naam 2e vertegenwoordiger
Naam 3e vertegenwoordiger

 

Sportcafé 2023

Wat is volgens jou de beste manier voor de gemeente, om verenigingen en sportclubs te ondersteunen? Met andere woorden hoe ziet de toekomst van clubondersteuning in Zandvoort er volgens jou uit?  Dit is de centrale vraag tijdens het Sportcafé op 5 oktober.

Wethouder Lars Carree zal de avond openen waarbij hij het belang van sterke vitale verenigingen en sportclubs zeker zal benoemen. Daarbij zal hij ook inzoomen op de mogelijk- heden die er liggen met betrekking tot verenigingsondersteuning vanuit de gemeente, Team Sportservice en Sportakkoord 2.

Donderdag 5 oktober 2023
The Dunes | Duintjesveldweg 3
Inloop en start radio-uitzending 19.00 uur 
Start programma 19.30 uur  |  Proostmoment 21.30 uur

 Onderwerpen

  • Sportakkoord Zandvoort 2
  • Invulling van Clubondersteuning
  • Ledenwerving, waar liggen de kansen (op basis van cijfers)

ZFM en Zandvoort Inside

Het Sportcafé wordt live uitgezonden op ZFM en Zandvoort Inside. De presentatie van het Sportcafé is dit jaar in de vakkundige handen van Jaap Koper en Hans Botman.