HomeNieuwsPannatoernooi 2018 in Zandvoort

Pannatoernooi 2018 in Zandvoort

Team Sportservice Zandvoort organiseert vrijdag 20 april de finale van het Pannatoernooi in Zandvoort. Hiervoor vinden er voorrondes plaats op verschillende locaties in Zandvoort. Tijdens de voorrondes kun je alvast een plek verdienen voor de Masterpoule op de grote finaledag, maar op de dag zelf heb je ook nog een kans. Doe jij ook mee?

Voorrondes
Ben jij 10 jaar of ouder, heb je vet coole dribbel skills en wil jij de Pannakoning van Zandvoort worden?! Zorg dan dat je aanwezig bent bij de voorrondes en kwalificeer je alvast voor de Masterpoule tijdens de finaledag op 20 april. Je kan aan alle voorrondes deelnemen, ook op de finaledag kun je nog een plek verdienen voor de Masterpoule!

Data en locaties

Finaledag Pannatoernooi 20 april
Op vrijdag 20 april staat vanaf 15:30 de pannaboarding van Team Sportservice Zandvoort klaar op het Louise Davidscarré (plein) in Zandvoort voor de finaledag van het Pannatoernooi. Het toernooi duurt tot 18:30. De winnaar van de finalepoule mag zich een jaar lang Pannakoning van Zandvoort noemen. Ga jij deze uitdaging aan? Dan zien we je tijdens de voorrondes en/of de finaledag!

Finale

Wat is Panna?
Panna is een razendsnelle vorm van straatvoetbal waarbij het poorten van je tegenstander het ultieme doel is! Maar Panna is meer dan scoren door ‘poorten’ alleen. Het bevordert sociale cohesie, actieve levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Scoren in alle opzichten dus!

Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christopher Manuputty; 023 5734679. Check ons op Twitter, Facebook of Instagram en volg de laatste updates en leuke filmpjes.

Er zitten geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Het Pannatoernooi is verbonden aan de BuurtSportVereniging ZO! Zandvoort.