HomeNieuwsOndanks regen veel strijd en plezier bij Zandvoort Actief Zeskamp

Ondanks regen veel strijd en plezier bij Zandvoort Actief Zeskamp

Sportservice Zandvoort en de gemeente Zandvoort organiseerden donderdag 18 juli bij de Zandvoortsche Hockeyclub een sportieve Zeskamp in het kader van Zandvoort Actief. Zes lokale organisaties, die in Zandvoort een bijdrage leveren aan een gezonde en actieve leefstijl, streden om de ‘George Wissel Beker’.

Fysiotherapie Prinsenhof, de Gemeente Zandvoort / GGD, Ducky Duck Kinderdagverblijf, team ‘de individuen (onder andere bestaande uit Sportservice Zandvoort en Firstwave Surfschool)’, zwemvereniging de Zeeschuimers en diëtistenpraktijk Pure & Simple hadden het regenachtige weer niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. De Zeskamp bleek een uniek spelprogramma waarbij de deelnemers de sterren waren! Samen met de Gezellige Spelshow Hostessen, de Super Chagrijnige doch Goud Eerlijke Hoofdscheidsrechter én de Enthousiaste Presentator namen de deelnemers deel aan een razendsnelle show die bruiste door de vrolijke muziek, jingles, tunes en geluidsfragmenten.

Het doel van dit sportieve evenement was kennismaken, kennis delen, samenwerken en verbinden. Samen kansen benutten voor een gezond en actief Zandvoort. Maar natuurlijk stond een gezellige middag voor de deelnemers voorop. Daarbij werd natuurlijk het puntenklassement niet uit het oog verloren. Uiteindelijk bleek Fysiotherapie Prinsenhof de sterkste over acht onderdelen, waaronder de Australische kangaroe wip, twee meter de lucht in, D’rop en D’rover en de Vliegens Vlugge Vierlingen race. Het team van Ducky Duck, dat voornamelijk uit kinderen bestond, ging verrassend met de tweede plaats aan de haal. Na afloop konden de teams, onder genot van een hapje en een drankje, in de kantine van de Hockeyclub nog even met elkaar napraten.

Foto’s van de activiteit zijn terug te vinden in het foto album op onze website en op de Facebook pagina van Sportservice Zandvoort.