HomeNieuwsNatuurlijk sporten bij SV KennemerRand

Natuurlijk sporten bij SV KennemerRand

Bewegen in de vrije natuur, dat geeft extra energie

Bij SV KennemerRand sport je buiten in de mooiste sportschool van Nederland: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het hele jaar door, in gezellige groepen. Je kunt op ieder niveau instappen: van hardlopen voor beginners en cursus nordic walking tot hardlopen als training voor een sportieve duurloop. Ook sportwalk en ‘low impact’-fitnesstraining zorgen dat je fit bent. Je wordt begeleid door zeer ervaren, gemotiveerde en gediplomeerde trainers die weten dat gezelligheid een van de speerpunten van onze vereniging is. Op welk niveau je ook sport, na afloop moet iedereen zich goed voelen.

Binnentraining, werken aan kracht, techniek en rompstabiliteit
Als je geen last wilt hebben van winterweer en toch actief met anderen wilt sporten, doe je mee met een fitnesstraining binnen. Als aanvulling op onze duintraining geef je jezelf hiermee een compleet trainingsprogramma! Voor wie het wat rustiger aan wil doen is er de ‘low impact’-fitnesstraining binnen.

Korting bij inschrijving voor drie trainingen
Enthousiaste leden die aan drie trainingen of meer meedoen, belonen wij met een korting van € 40,-

Nieuwe leden betalen het eerste jaar geen contributie
Heb je nog nooit meegedaan met een training/cursus van SV KennemerRand? Dan krijg je het eerste jaar de contributie van € 30,- cadeau; je betaalt alleen voor de training/cursus.

Gratis proefles
Wil je zelf wel eens ervaren hoe het is om bij ons te trainen. Vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan.

Skiën in goed gezelschap
Met een busreis van SV KennemerRand ga je naar de mooiste skigebieden. Je hebt geen zorgen over de reis en je kan – als je dat wilt – meteen na aankomst op zaterdagochtend op de ski’s. Je vindt altijd skimaatjes van jouw skiniveau. Ideaal als je alleen bent, of als je een partner hebt met een ander skiniveau. Dat is zeven tot acht dagen skiën en volop genieten met sportieve mensen.

Kijk voor meer informatie op www.kennemerrand.nl