HomeNieuwsMeer Sporters in Heemstede

Meer Sporters in Heemstede

De gemeente Heemstede en Team Sportservice Zandvoort nodigen uw vereniging/organisatie uit voor de bijeenkomst ‘Meer sporters in Heemstede’. Tijdens de bijeenkomst worden er handvatten geboden om uw club toekomstbestendig te maken, door nieuwe doelgroepen aan uw vereniging te binden of voor bestaande doelgroepen nieuw aanbod te creëren. Dit doen we aan de hand van het ‘levensfasemodel’ Voor de levensfase ‘gepensioneerden’ zijn goede voorbeelden o.a. het landelijk in opmars zijnde walking football en lokaal het succesvolle fithockey van Alliance. Samen met u kijken we welke levensfase voor uw vereniging de meeste kansen biedt om nieuwe sporters aan de vereniging te binden.

Op donderdag 13 juni organiseert Team Sportservice Zandvoort van 19.30 – 21.00 uur een inspiratiesessie voor verenigingen met als thema ‘levensfasebenadering’.

Tijdens een inspiratiesessie over een vernieuwde wervingsaanpak maken we onder begeleiding van onze verenigingsadviseur een eerste aanzet voor aangepast of nieuw beweegaanbod voor een specifieke ‘levensfase’. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan!

Meer informatie