HomeNieuwsLeuke collega gezocht: Buurtsportcoach Zandvoort!

Leuke collega gezocht: Buurtsportcoach Zandvoort!

Locatie Zandvoort 24-32 uur per week

Dit ga je doen

Je bent actief als buurtsportcoach in Zandvoort, dit betekent dat je sport- en beweegactiviteiten verzorgt voor verschillende doelgroepen. Je dag kan als volgt eruit zien: rond de middag start je met het geven van pauzesport op een basisschool, daarna ga je door naar een beweegactiviteit met ouderen en aan het einde van dag sluit je af met een sportactiviteit voor de Zandvoortse jeugd. Vind je het daarnaast ook leuk om activiteiten te organiseren voor een gezonde leefstijlprogramma?  Dan zoeken wij jou!

Dit breng jij mee

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding gericht op sport en bewegen. En vooral veel passie voor sport en bewegen en je vindt het leuk om veel verschillende mensen in beweging te brengen. Ook heb je kennis en ervaring op gebied van lesgeven aan verschillende leeftijden.

Waar kom je terecht?

Ons klein en gezellig team is gevestigd in het centrum van Zandvoort (dus het strand is altijd om de hoek). Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk is er tijd voor ontspanning en er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid. Je start zo snel mogelijk voor 24-32 uur per week. De werkdagen zijn in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met regiocoördinator Joost Groenewegen van Team Sportservice via telefoonnummer 06-24 72 27 52.