HomeNieuwsLancering sportplatform Noord-Holland Actief

Lancering sportplatform Noord-Holland Actief

Team Sportservice presenteert met trots het nieuwe en enige sportplatform van Zandvoort: Noord-Holland Actief. Dit platform biedt een overzicht van alle sport- en beweegactiviteiten voor alle inwoners van Zandvoort.

“Met de lancering van Noord-Holland Actief voldoen we aan de wensen van inwoners en sportaanbieders”, zegt Danny Pieterse van Team Sportservice enthousiast. “Voor inwoners was het lastig om een overzicht te hebben van alle mogelijke sport- en beweegactiviteiten in de gemeente.”

Dankzij Noord-Holland Actief is er één plek waar elke vereniging online haar activiteiten op kan zetten. Het platform laat een mooi overzicht zien en met de filters kan je gemakkelijk zoeken, bijvoorbeeld op woonplaats, leeftijd of tijdstip. “Het is heel gebruiksvriendelijk.” Een gebruiker maakt gratis een account aan en kan vanaf daar verschillende lessen boeken.

Nieuwe leden voor clubs

Ook voor de sportaanbieder biedt het platform mooie kansen. Zij hebben een extra middel om de inwoner te bereiken. Zo kunnen ze hun club mooi in de aandacht zetten en is het makkelijker om nieuwe leden te vinden. Verenigingen mogen helemaal gratis gebruik maken van het platform. “Wij willen verenigingen zoveel mogelijk ondersteunen en ze zo gezond mogelijk maken en houden.”