HomeNieuwsJeugd- en OuderSportPas trapt af met hockey, ballet en midgetgolf

Jeugd- en OuderSportPas trapt af met hockey, ballet en midgetgolf

Ook in het nieuwe schooljaar zal Sportservice Zandvoort samen met de scholen en sportverenigingen de Jeugd- en Ouder SportPas weer aanbieden. Veel verenigingen hebben zich weer aangemeld met een leuk sportaanbod voor kinderen uit het basisonderwijs, maar ook voor hun ouders. In blok 1 staat bijvoorbeeld hockey, ballet, scouting en midgetgolf op het programma.

Hockey

Met de EK winst voor de Nederlandse hockeyvrouwen en mannen nog vers in het geheugen kan het niet anders of veel jongens en meisjes, maar ook ouders, krijgen zin om zelf ook te gaan hockeyen! Hubert Habers van Sportservice: “Uit onderzoek blijkt overigens dat het een misvatting is dat zulke mooie sportsuccessen gelijk ledenwinst opleveren voor de verenigingen. De verenigingen moeten zelf ook in actie komen om mee te liften op het succes van de topsporters. Voor de hockeyvereniging komt het EK op een prachtig moment. Zij doen traditiegetrouw mee met het eerst blok van de Jeugd- en OuderSportPas met aanbod voor zowel kinderen als volwassenen. Wie enthousiast is geworden van het hockeysucces, kan dus gelijk instromen!” Naast hockey, staan ook ballet en midgetgolf op het programma. Habers: “Van ballet hebben we diverse varianten voor alle leeftijden. On-Air is hier heel enthousiast mee bezig. Scouting is voor je jongere kinderen ontzettend leuk om eens mee kennis te maken. Het midgetgolf organiseren we samen met Woonzorgcentrum A.G. Bodaan – Amie. Het bezoek van de Zandvoortse jeugd op hun terrein is een mooie afleiding voor de bewoners!”

Nieuwe leden voor verenigingen

De JSP biedt de verenigingen de kans om nieuwe leden aan zich te binden. De activiteiten vinden plaats bij de vereniging en worden verzorgd door de vrijwilligers van de vereniging. De kennismakingsreeks bestaat over het algemeen uit 4 lessen maar hier kan van worden afgeweken. De verengingen hebben deze keuze uit vier verschillende blokken waarin zij hun kennismakingslessen kunnen aanbieden. Sportservice is de schakel tussen de scholen en de verenigingen.

Aanmelden

Inschrijven kan via de website www.sportserviceheemstedezandvoort.nl door te klikken op de banner JSP.