HomeNieuwsGratis sportinstuif gestart voor kinderen van groep 3 t/m 8

Gratis sportinstuif gestart voor kinderen van groep 3 t/m 8

Vanaf 11 mei 2020 mag iedereen weer buiten sporten en bewegen. Team Sportservice Zandvoort is hier zeer blij mee en is weer gestart met de sportinstuiven Sporty Mondays en Sporty Thursdays. Deze gratis activiteiten voor kinderen van groep 3 tot en met 8 vinden elke maandag en donderdag plaats van 15.00 tot 15.45 uur. Tijdens de les worden de maatregelen van het RIVM rondom corona toegepast.

Na een lange periode van geen sportactiviteiten is buurtsportcoach Christopher Manuputty enthousiast om weer van start te gaan. “Sport en bewegen is goed voor lichaam en het brein. Ik ben heel blij dat we weer kunnen opstarten. Uiteraard blijven we voorzichtig en volgen we de richtlijnen rondom corona op.”

Plezier en verlichting
Ook denkt Christopher dat de Sporty Thursdays de kinderen veel plezier geeft. Ze kunnen namelijk de deur weer uit en spelen lekker met elkaar. Ook biedt het de ouders/verzorgers een stukje verlichting. “Ze weten dat hun kinderen in goede handen zijn bij Team Sportservice.” Tijdens de sportinstuif komen er allerlei spellen voorbij, zoals trefbal, paaltjes voetbal of knotshockey. Sporty Mondays en Sporty Thursdays zijn elke maandag en donderdag van 15.00 – 15.45 uur bij de Zandvoortse Hockey Club, Duintjesveldweg 1 in Zandvoort. Van te voren graag aanmelden via Veiligsporten.nu. De activiteit is gratis.

Veilig Sporten
Alle sportactiviteiten die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF en gemeente Zandvoort worden op het platform veiligsporten.nu geplaatst. Hierop staan verschillende lessen van sportverenigingen die ook open zijn voor niet-leden. Sportverenigingen willen alle inwoners stimuleren om het sporten weer op te pakken en dragen zo graag hun steentje bij aan de maatschappij.

Inwoners kunnen het sportaanbod in Zandvoort bekijken via https://www.veiligsporten.nu/woonplaats. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe
aanbieders. Neem bij vragen over de sportinstuiven of Veilig Sporten contact op met Team Sportservice Zandvoort via zandvoort@teamsportservice.nl of 023-205 55 00.