HomeNieuwsCircuitrun 2018 Kids en Specials

Circuitrun 2018 Kids en Specials

De Kids Circuit Run

Ook dit jaar wordt er naast de reguliere Circuit Run de kidseditie georganiseerd. De Kids Circuit Run 2,5 km is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De 900 meter afstand is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

De online inschrijving voor de editie van 2018 is gesloten. Op de dag zelf kun je tussen 9.30 en 10.30 uur nog inschrijven in de Runnerstent (Paddock 2) tegen betaling van €5,-. Je ontvangt direct jouw startnummer dat je op jouw borst bevestigt. Als je via de voorinschrijving hebt ingeschreven, dan ontvang je het startnummer thuis. Let op! De uitslag van de kinderen die op de dag zelf inschrijven, is later beschikbaar dan wanneer je vooraf hebt ingeschreven. Ga voor meer informatie naar de website.

Circuitrun Specials

Organisator en samenwerkingspartners le Champion en de Rotary Club Zandvoort hebben dit jaar ook de Circuit Run Specials toegevoegd. Een parcours voor o.a. wheelers en roadrunners. Voor jong en oud. Pro’s en amateurs.

  • Circuit Run Special 900 meter; Aan dit onderdeel kunnen kinderen met een wheeler of roadrunner meedoen, de start is om 10.30 uur, de tijdslimiet om de 900 meter te voltooien, is vastgesteld op 30 minuten.
  • Circuit Run Special 4 km, dit onderdeel is er voor wheelers (geen handbikers), de start is om 10.40 uur, de tijdslimiet om de 5 km te voltooien, is vastgesteld op 45 minuten.

Team Sportservice Zandvoort ondersteunt de Run door deze op het basisonderwijs te promoten.