HomeNieuwsBuitenspeeldag 2.0

Buitenspeeldag 2.0

Woensdagmiddag 29 juni

Buitenspelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Na 2 coronajaren organiseert Team Sportservice Zandvoort dit jaar eindelijk weer de Buitenspeeldag in Zandvoort. Dit is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen! De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni afgelast wegens weersomstandigheden. Woensdag 29 juni gaan we in de herkansing! Doe jij ook mee?

Buitenspeeldag Zandvoort

Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon, met als doel het buitenspelen onder kinderen te stimuleren. De Buitenspeeldag (voorheen Straatspeeldag) wordt al 26 jaar in heel Nederland gevierd. Tegenwoordig speelt 1 op de 5 kinderen maximaal een keer per week vrij buiten. Juist in een tijd waarin 80% van de kinderen niet genoeg beweegt, is buitenspelen erg belangrijk. Buitenspelen draagt bij aan de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen. Lekker spelen met vriendjes, leuke spelletjes doen en vies worden!

Locaties

Team Sportservice Zandvoort organiseert Buitenspeeldag dit jaar op het speelplein aan de Flemingstraat. Hier vind je onze buurtsportcoach Wessel en buurtsportcoach Duco die een middag vol sport en spel organiseren.

Tijden

Groep 3 t/m 5 13.00-14.30 uur
Groep 6 t/m 8 14.45-16.15 uur

Nu al inschrijven, dat kan! Klik op een van onderstaande links:

Doe mee en kom in beweging!