HomeNieuwsBestuurdersopleidingen ‘Besturen met impact’

Bestuurdersopleidingen ‘Besturen met impact’

Zandvoordse bestuurders kunnen zich aanmelden voor de opleiding ‘Besturen met impact’. D de kosten voor deze opleiding, €370 per bestuurslid, worden vanuit de servicelijn van het Sportakkoord gedekt. Er zijn voor de vereniging dus geen kosten aan verbondenMet de bestuurdersopleidingen ‘Besturen met impact’ wordt bestuurders de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen. Door het juiste gereedschap aan te bieden worden bestuurders op weg geholpen om de club nog beter te organiseren. Enerzijds door de kennis en vaardigheden te vergroten en anderzijds handreikingen te krijgen bij de uitdagingen waar de bestuurder voor staat. Het programma wordt gevolgd met mede-bestuurders van andere verenigingen uit de omgeving, zodat de bestuurders elkaar verrijken en er een netwerk onderling wordt opgebouwd van bestuurders met passie. De bestuurder kan zich hiermee, als daar behoefte aan is, ook na deze opleiding blijven ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. 

Aanvullende informatie 

Inschrijven voor deze opleiding is mogelijk voor bestuurders van alle takken van sport. De opleiding gaat van start bij voldoende animo, in dit geval minimaal 11 deelnemers. Drie weken voor de start van de opleiding wordt de uitnodiging verstuurd met meer informatie over de opleiding.  

Data bijeenkomsten 

Woensdag  17 maart 2021  van 19.00 tot 21.00 uur 
Woensdag  21 april 2021  van 19.00 tot 21.00 uur 
Woensdag  19 mei 2021  van 19.00 tot 21.00 uur 
Woensdag    9 juni 2021  van 19.00 tot 21.00 uur 

 

Wil jij alleen of samen met één of meerdere bestuursleden aan deze opleiding deelnemen, of heb je hier nog vragen over deze opleidingneem dan contact op met Wouter van der Vegt. 

wvandervegt@teamsportservice.nl | 06 2415 3789