HomeNieuwsEerste beweegtas uitgereikt bij Leger des Heils Bovenkarspel

Eerste beweegtas uitgereikt bij Leger des Heils Bovenkarspel

Nog niet zo lang geleden zijn door Team Sportservice de beweegtassen voor woonzorginstellingen geïntroduceerd. En dat is succesvol gebleken! Inmiddels is de eerste tas in West-Friesland uitgereikt. Op maandag 28 maart heeft Het Leger des Heils in Bovenkarspel de Fit en Easy beweegtas in ontvangst genomen uit handen van Sabine van Lochem van Team Sportservice.

Fit en Easy

De inhoud van de Fit en Easy beweegtas is geschikt om te bewegen aan tafel. Met eenvoudige activiteiten en spelletjes aan tafel is deze tas vooral geschikt voor de minder mobiele gebruiker. De keuze voor deze tas is dus een bewuste. Lesgever Elly Borch van Het Leger des Heils gaat de tas gebruiken bij de activiteit Bewegen voor Senioren. Deze groep bestaat uit zo’n 10 tot 20 deelnemers die iedere maandag komen bewegen.

Met o.a. de pillonnen, drie soorten ballen, ringen, ballonnen, een kubus met oefeningen en de 24 beweegkaarten die in de tas zitten, gaat het zeker goedkomen met in beweging komen.

Interesse in een beweegtas?

Heb jij of de organisatie waar jij werkt interesse in een van de tassen? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Team Sportservice via westfriesland@teamsportservice.nl of klik op deze link.