HomeMoving kids

Moving kids

Moving Kids zijn sportlessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die nog niet op een sportclub zitten en die net even wat extra aandacht en ondersteuning nodig hebben op het gebied van sport en bewegen. Centraal staat het plezier krijgen in sporten en het spelenderwijs beter leren bewegen.

Tijdens de les worden verschillende beweegvormen en sporten laagdrempelig aanboden. Hierdoor kunnen de deelnemende kinderen er achter komen wat zij echt leuk vinden om te doen. In gemeente Wijdemeren vinden de lessen plaats in Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg. De lesgevers hebben een fysiotherapeutische achtergrond.

Heeft u een zoon of dochter die nog niet op een sportclub zit en wel zin heeft om te ervaren hoe leuk het is om te sporten? Neem dan contact op met één van de lesgevers voor een proefles!

Moving Kids en haar lesgevers:

 • Nederhorst den Berg
  Contactpersoon: Martie Hanssen
  Tel: (0294) 253 838
  Email: tpndb@hetnet.nl 
 • Loosdrecht
  Contactpersoon: Tineke Renes
  Tel: (035) 6422944
  Email: info@oefentherapievoorkinderen.nl

Tot slot

Moving Kids is een gezamenlijk initiatief van bovengenoemde contactpersonen, de gemeente Wijdemeren en Team Sportservice ’t Gooi. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Eduard van Winsen, evanwinsen@teamsportservice.nl.