HomeDoortrappen in Wijdemeren

Doortrappen in Wijdemeren

Heeft u problemen met opstappen? Bent u bang om te vallen? Weet u niet welke fiets voor u het meest geschikt is?

Het project Doortrappen in Wijdemeren is er op gericht om mensen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. We werken samen met diverse professionals, waaronder Veilig Verkeer Wijdemeren, VeiligheidNL, fysiotherapeuten, fietsverenigingen en fietswinkels.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van fietsen?

Neem dan contact op met Carlo Koelewijn, coördinator Doortrappen Wijdemeren.

Benieuwd naar al het aanbod? Alle Doortrappen activiteiten zijn opgenomen in onze agenda. 

Klik hier voor de agenda

Doortraproutes

In het kader van het project Doortrappen zijn in de gemeente Wijdemeren vier Doortrappen routes uitgezet. Het doel van deze routes is om mensen zo lang mogelijk met plezier en een veilig gevoel te laten fietsen. Door deze speciale routes wordt de verkeersveiligheid van de gemeente Wijdemeren verder verbeterd.

Doortraproutes zijn fietsroutes van ongeveer 25 kilometer, over ruimere paden, met weinig obstakels en overzichtelijkere kruisingen. De routes zijn gericht op de oudere fietsers, maar zijn uiteraard voor iedereen toegankelijk.

De routes in Wijdemeren

In de gemeente Wijdemeren zijn in totaal vier routes uitgezet. Alle kernen van Wijdemeren komen in deze routes aan bod. Hieronder vind je per kern een link naar de route, inclusief code voor de route.nl App. Klik op de route die jij wilt fietsen en stap op!

1. Nederhorst den Berg en Ankeveen (fietsroute: 2457289)

2. Kortenhoef (fietsroute: 2595067)

3. Loosdrecht (fietsroute: 2595243)

4. Loosdrecht en Maarsseveen (fietsroute: 2924948)

Download de app

Om de Doortrappenroutes goed te kunnen fietsen, is het handig om de route.nl App te downloaden op je mobiel. Dit kan via de App store of Google Play. Klik hier om op de downloadpagina te komen. Wanneer je de App hebt gedownload, kan je de codes achter de routes invoeren om meteen de juiste route te krijgen.

Vragen?

Heb jij vragen over de Doortrappenroutes? Neem dan contact op met Carlo Koelewijn, via ckoelewijn@teamsportservice.nl

Op de website van Doortrappen vind je meer informatie over dit programma.

Logo doortrappen