HomeBuurtsportcoaches Senioren Hilversum

Buurtsportcoaches Senioren Hilversum

Wat doen ze | Wie zijn ze

De buurtsportcoaches van Hilversum zorgen voor sport- en beweegaanbod voor alle senioren, sporter en niet-sporter, valide en minder valide. De buurtsportcoaches verbinden sport met welzijnsorganisaties, wijkteams en zorginstellingen. Samen met ons maken zij sport en bewegen voor senioren mogelijk!

Wekelijks organiseren de buurtsportcoaches betaalbare sport- en spelactiviteiten in de buurt. Naast de buurtsportcoaches zijn er vele andere sportaanbieders met aanbod voor senioren. Speciaal hiervoor is een boek ontwikkeld met al het beweegaanbod voor de Hilversumse senioren: Beweegaanbod 60+ voor inwoners Hilversum Het aanbod is uitgebreid, dus hopelijk voor ieder wat wils!

De buurtsportcoaches helpen senioren ook bij het vinden van passend sport- en beweegaanbod. Zij geven kosteloos persoonlijk beweegadviezen. Samen kijken ze naar de wensen, mogelijkheden en het sport- en beweegaanbod van de gemeente. Wilt u een beweegadvies of heeft u vragen? Vul dan dit formulier in of neem direct contact op.

Hilversum Oost

Aranka Windmeijer
E-mail awindmeijer@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 17 25 72 93

Hilversum Noordoost

Miranda Vernooij
E-mail: mvernooij@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 45 75 05 09

Hilversumse Meent

Peter de Graaf
E-mail: bsc@hilversumsemeent.nl
Telefoon: 06 19 77 85 19

Meer informatie over buurtsportcoaches?

Neem dan contact op met onze coördinator buurtsportcoaches, Yvonne van Langen.
E-mail: yvanlangen@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 31 02 21 80