HomeBuurtsportcoach Fietsen Hilversum

Buurtsportcoach Fietsen Hilversum

Gerda Postma buursportcoach fietsen

Maak kennis met…

Gerda Postma

Buurtsportcoach Fietsen

Fietsen levert een positieve bijdrage aan de vitaliteit, het sociale netwerk en zelfredzaamheid van inwoners. De buurtsportcoach Fietsen zet zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum veilig aan het fietsen te krijgen en te houden.

In Hilversum is al een breed aanbod van fietsactiviteiten dat door verschillende organisaties wordt aangeboden. De buurtsportcoach Fietsen brengt het aanbod aan fietsactiviteiten, fietsroutes, duofietsen en fietslessen in Hilversum in kaart en organiseert zelf fietslessen voor groepen waarvoor nog niet in de behoefte voorzien wordt.

Ook voert de buurtsportcoach Fietsen in Hilversum het programma Doortrappen uit. In samenwerking met professionele partners worden activiteiten georganiseerd om de bewustwording en de kennis over veilig fietsen voor senioren te vergroten, worden veilige fietsroutes in kaart gebracht en faciliteren we inwoners om te oefenen in een veilige omgeving.

Bij de buurtsportcoach Fietsen kun je terecht als je graag veilig wilt (blijven) fietsen en daar een steuntje in de rug bij nodig hebt. Samen kijken we waar, wanneer en hoe dit mogelijk is.

Hilversum

Gerda Postma
E-mail: gpostma@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 21 44 41 26

Sluit je aan bij de fietsgroep

Op zoek naar fietsplezier in Hilversum en omstreken? Sluit aan bij onze gezellige groep! Onder begeleiding van Gerda, buurtsportcoach Fietsen, stap je tijdens de 6 fietstrainingen weer vol zelfvertrouwen de fiets op.

Wanneer?
6x op dinsdagmiddag (start 9 april of 21 mei)

Hoe laat?
van 13.00 tot 15.00 uur 

Waar?
Begraafplaats Zuiderhof

Aanmelden fietsgroep Hilversum

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Telefoonnummer invoeren

Meer informatie over buurtsportcoaches?

Neem dan contact op met onze coördinator buurtsportcoaches Yvonne van Langen
E-mail: yvanlangen@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 31 02 21 80