HomeNieuwsNieuwe coördinator buurtsportcoaches Hilversum: Yvonne van Langen

Nieuwe coördinator buurtsportcoaches Hilversum: Yvonne van Langen

Maak kennis met…

Mijn naam is Yvonne van Langen en ik start 1 april a.s. als coördinator Buurtsportcoaches en buurtsportcoach Gezonde Leefstijl in de gemeente Hilversum. Ik ben 39 jaar en al jong ontwikkelde ik een passie voor sport en bewegen in het algemeen, en voor atletiek in het bijzonder.

Na mijn eigen atletiek carrière ben ik sinds 2012 werkzaam geweest in de sport- en sportmediawereld. Uiteraard sport ik zelf ook nog steeds heel graag. Helemaal nu ik sinds kort met mijn gezin in Hilversum woon en me hiervoor geen mooiere omgeving kan voorstellen.

Mijn werkzaamheden

Met mijn collega’s van Team Sportservice ’t Gooi ga ik komend jaar graag aan de slag met alle buurtsportcoaches en JOGG-regisseurs van Hilversum om jong en oud te inspireren om lekker in beweging te komen en te blijven. Tevens ben ik als buurtsportcoach Gezonde Leefstijl actief als het centrale informatiepunt in de wijk op het gebied van gezonde leefstijl en bewegen. Uiteraard kom ik graag zo snel mogelijk langs om live kennis te maken met de mooie gemeente Hilversum en zijn inwoners!

Ik kom graag in contact

Heb je nu al vragen, wil je samenwerken of even sparren over de beweegmogelijkheden? Stuur mij dan gerust een mailtje via yvanlangen@teamsportservice.nl of bel via 06 31 02 21 80.