HomeNieuwsWie wordt ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2018’?

Wie wordt ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2018’?

De Panna Knock Out voorrondes in Ankeveen, Loosdrecht en Nederhorst den Berg zijn inmiddels geweest. Komende zondag 24 juni vindt de laatste voorronde plaats in Kortenhoef. Meteen aansluitend is de Panna Knock Out Finale Wijdemeren. Zien we jou in Kortenhoef bij de voorronde en misschien wel in de finale? Deelname is gratis!

 

Pannavoetbal is straatvoetbal, waarbij 1 tegen 1 wordt gespeeld. Je kan een wedstrijd winnen door een panna te maken of door de meeste doelpunten te scoren. Een panna is een beweging waarbij een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. Voorwaarde is dat de speler die de panna uitdeelt, zelf balbezit houdt na zijn actie.

Jongens en meisjes tussen de 8 en 18 jaar kunnen zich tijdens de voorronde plaatsen voor de finaleronde. Tijdens de finale strijden de winnaars van de Panna Knock Out voorrondes uit de diverse kernen van Wijdemeren, om de titel: ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2018’. Voor de winnaar is een mooie prijs ter beschikking gesteld door sponsor Perry Sport Hilversum.

Voorronde Kortenhoef: zondag 24 juni 14.00-16.00 uur.
Finale Panna Knock Out Wijdemeren: zondag 24 juni 16.00-17.00 uur.
Locatie: Zuidsingel 54 Kortenhoef (Sporthal De Fuik).

Meedoen kan, iedereen is welkom!
Neem voor vragen contact op met Rosanne Hartman