HomeNieuwsGratis webinars sportaanbieders

Gratis webinars sportaanbieders

webinars verenigingen
Op diverse manieren zet Team Sportservice zich actief in om sportaanbieders te bedienen. Ook in tijden van corona. Om verenigingen juist in deze bijzondere periode te ondersteunen, zijn vanuit het (lokaal) sportakkoord webinars opgezet samen met Rabobank, onze partner van het verenigingsleven. Wij zijn bij diverse sportakkoorden betrokken als Adviseur Lokale Sport of deelnemende partij. Zo kunnen sportaanbieders ook in deze tijd zich blijven ontwikkelen. Deelname voor sportaanbieders is gratis.

Uitdagingen van de anderhalve meter samenleving

Ondanks dat het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt, heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. De impact op veel gebieden is voelbaar. Zo ook op sportaccommodaties, waar weer langzaamaan wordt gesport. De anderhalve meter samenleving brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe gaat je hier als vereniging mee om?

Online Webinars

Vanuit het (lokale) Sportakkoord worden de volgende webinars aanboden:
• Webinar “Financieel gezond de crisis door”
• Webinar “Communiceren, juist nu. Maar hoe?”
• Webinar “ Ledenverbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten”
De webinars staan onder leiding van Peter van Baak. Peter is onder andere eigenaar van SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport.

Aanmelden

Interesse in één of meerder webinars? Klik op de betreffende webinars hierboven en meld je aan via de aanmeldlinkjes in de pdf. Per webinar kunnen maximaal 100 personen deelnemen.