HomeNieuwsWatertappunten: ‘Ik sta hier voor jou!’

Watertappunten: ‘Ik sta hier voor jou!’

JOGG-Hilversum werkt aan een gezonde leefomgeving voor het kind. Bij een gezonde omgeving hoort o.a. toegang tot gratis drinkwater. In de afgelopen tijd zijn er meerdere watertappunten in de gemeente Hilversum geïnstalleerd en opgevrolijkt met streetart. De JOGG-regisseurs hebben bij elk nieuw watertappunt op een speciale manier aandacht gegeven.

Het watertappunt is geopend!

Tijdens de Nationale Kraanwater Dag op 21 september werd het watertappunt in Kerkelanden geopend. De groepen 4 van de Augustinusschool en de Wijde Blik deden mee aan de activiteiten: bewegend leren en rots en water (verzorgd door JOGG-regisseur Rianne en buurtsportcoach Femke van Bink Kinderopvang). Aan de start werd het watertappunt door wethouder Annette Wolthers geopend. Tussendoor kregen de kinderen een gratis DrinkWater bidon en fruit.

‘Het watertappunt werd voor de opening al intensief gebruik door de kinderen. Bij elk sport- en beweegactiviteit in de wijk, motiveer ik de kinderen om bidons mee te nemen. Om zo water drinken te stimuleren!’ – Buurtsportcoach Femke, Bink Kinderopvang

Benieuwd waar alle andere watertappunten te vinden zijn? Bekijk hier de locaties van de Watertappunten JOGG-Hilversum 2022.