HomeNieuwsDe Wandelchallenge Wijdemeren is terug!

De Wandelchallenge Wijdemeren is terug!

Ook in 2023 gaat Wijdemeren aan de wandel tijdens de Wandelchallege. Team Sportservice ’t Gooi doet samen met de eerstelijnszorg in Wijdemeren weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Vanaf begin mei 2023, ongeveer 20 weken lang, wandelen buurtsportcoaches en vrijwilligers elke week samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid? Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. 

De Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. De Challenge is ooit begonnen als evenement voor mensen met diabetes maar staat open voor iedereen voor wie bewegen een meerwaarde kan hebben. Daarom benoemen wij het ook als Wandelchallenge Wijdemeren. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Ook krijgt u voorlichting over gezond leven waardoor uw actief werkt aan uw gezondheid. 

Het programma van de Wandelchallenge

Vanaf begin mei 2023 start in elke kern van Wijdemeren een wandelgroep. De begeleiders houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3km of 5km. Wij zorgen voor een veilige beweegomgeving en sluiten de Wandelchallenge op een feestelijke manier af.

Start in Loosdrecht
Maandag 8 mei
Om 19.00 uur
Parkeerplaats tegenover vliegveld Hilversum

Start in Kortenhoef
Dinsdag 9 mei
Om 19.00 uur
Oprijlaan Gooilust

Start in Nederhorst den Berg
Dinsdag 9 mei
Om 19.00 uur
Sporthal de Blijk

Wandel gezellig mee!

Aanmelden voor de Wandelchallenge kan via de website. Hier vind je alle details voor elke kern van Wijdemeren en kun je je aanmelden. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Meer info bij Ron Buisman via rbuisman@teamsportservice.nl of via 06-53879255.