HomeNieuwsWandelchallenge Wijdemeren in mei weer van start!

Wandelchallenge Wijdemeren in mei weer van start!

Ook in 2024 gaat Wijdemeren aan de wandel tijdens de Wandelchallege. Team Sportservice doet samen met de eerstelijnszorg in Wijdemeren weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Vanaf begin mei 2023, ongeveer 20 weken lang, wandelen buurtsportcoaches en vrijwilligers elke week samen met een groep deelnemers in de buurt. Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

Wandel gezellig mee!

Aanmelden voor de Wandelchallenge kan via de website van www.nationalediabeteschallenge.nl of via jouw huisarts of praktijkondersteuner. Via de website kan je de details voor elke kern van Wijdemeren vinden en je aanmelden. Gaat het aanmelden lastig? Neem contact op met Carlo Koelewijn via het e-mailadres ckoelewijn@teamsportservice.nl. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden. De Wandelchallenge is een samenwerking tussen Gezond Wijdemeren en Team Sportservice in Wijdemeren.

De Nationale Diabetes Challenge

De Wandelchallenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. De Nationale Diabetes Challenge is oorspronkelijk een challenge voor mensen met diabetes. Tegenwoordig is de Wandelchallenge voor iedereen, want wandelen is gezond en voor iedereen. Wat is nu leuker dan gezamenlijk wekelijks een wandeling maken in de omgeving? Naast de wekelijkse wandeling krijg je ook voorlichting over een gezonde leefstijl, waardoor er actief gewerkt wordt aan jouw gezondheid.

Bekijk hier het programma

Meer informatie

In april vinden er voorlichtingsbijeenkomsten plaats in elke deelnemende kern. Voor meer informatie kan je terecht bij Carlo Koelewijn, buurtsportcoach Team Sportservice Wijdemeren, via ckoelewijn@teamsportservice.nl of via 06 – 37 17 95 45.