HomeNieuwsVrijwilligers bij NVC G-voetbal gezocht: niemand buitenspel

Vrijwilligers bij NVC G-voetbal gezocht: niemand buitenspel

3 spelers geven een boks

Het G-voetbal van sv-NVC Naarden is op zoek naar extra hulp. Met deze extra hulp kunnen ze de spelers goede begeleiding blijven garanderen en de afdeling verder uitbouwen. Op dit moment hebben ze 45 spelers (verdeeld over 4 teams), maar de ambitie is om door te groeien. Hiervoor is het belangrijk om een stabiel bestuur te hebben, goede trainers en voldoende vrijwilligers. Om deze reden is de club op zoek naar sportieve, enthousiaste, empathische mensen die het team willen versterken.

Wat houd G-voetbal bij NVC in?

Bij NVC G-voetbal krijgt iedereen de kans om te voetballen. Niemand staat buitenspel. De doelgroep zijn kinderen en jong volwassenen vanaf 6 jaar die niet mee kunnen komen in het reguliere voetbal. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een langdurige ziekte, een lichamelijk, verstandelijke of zintuigelijke beperking, maar ook door een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD of een andere uitdaging.

Tijdens de trainingen en wedstrijden wordt er onder andere gewerkt aan het verbeteren van conditie, mentale weerbaarheid en motoriek. Daarnaast is er ook veel aandacht voor plezier en vriendschap. Tot slot leren de spelers en speelsters beter omgaan met winnen en verliezen in de sport.

Wie ben jij?

  • Betrokken met kinderen / jong volwassenen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben.
  • Enthousiast, en iemand die kan werken in zowel een team als zelfstandig.
  • Een verenigingsmens die houdt van voetbal.
  • Je kunt je goed inleven in anderen en vindt het fijn om te helpen bij iemands ontwikkeling.
  • Je wilt wekelijks of om de week tijd besteden aan een vrijwilligersrol.
  • Je komt in aanmerking voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze wordt aangevraagd door de vereniging.

Wat zoekt de club?

  • Iemand die voor een langere periode wilt ondersteunen.
  • Een nieuwe voorzitter voor het bestuur van de G afdeling, iemand die graag overzicht bewaakt, verbinding legt met het NVC bestuur (regulier voetbal), het beleid en budget bewaakt, vergaderingen coördineert en voorzit, maar ook eindverantwoordelijk is voor marketing en commercie van de G afdeling.
  • Coördinatoren voor diverse rollen zoals, marketing/PR, sponsoring en aansturen collectes en andere activiteiten.
  • Trainers of hulptrainers die wekelijks beschikbaar zijn.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die geïnteresseerd is? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Linda Raatjes via g-voetbal@sv-nvc.nl.