HomeNieuwsVeilig sporten

Veilig sporten

logo veilig sporten

Tijdens de coronacrisis heeft Team Sportservice ’t Gooi samen met gemeente Wijdemeren zich ingespannen om het beweegaanbod in de gemeente op te tuigen. Om er voor te zorgen dat er weer op een veilige manier gesport worden door zowel de jeugd als volwassenen. 

 

Team Sportservice is hierbij de samenwerking aangegaan met Cultuur en Sportstimulering Nederland. Met behulp van de zoekfunctie op www.veiligsporten.nu  hebben we een snelle uitrol kunnen realiseren. Zo is er ingespeeld op de huidige behoeften van zowel gemeenten als sportaanbieders. Deze website met zoekfunctie op wordt tijdens de coronaperiode aangeboden om inwoners bekend te maken met de actuele en aangepaste sport- en beweegactiviteiten.

Men kan het aanbod digitaal verkennen en zich vervolgens inschrijven bij een activiteit. Tevens geeft dit niet-leden de kans om kennis te maken met een andere sporten en verenigingen. Benieuwd naar deze activiteiten? Neem snel een kijkje op veiligsporten.nu.

Heb je vragen? Neem contact op Robin van der Vliet, Buurtsportcoach, gemeente Wijdemeren & Medewerker Aangepast Sporten, regio ‘t Gooi