HomeNieuws60+ activiteiten bij TV De Rading

60+ activiteiten bij TV De Rading

60+ beweegactiviteiten bij TV De Rading

Afgelopen jaar bezocht 60+ Beweegcoach Beppie iedere maand een vereniging die aanbod heeft voor 60+ers uit Wijdemeren. In december was het de beurt aan TV De Rading.

Tossen in de winter

Iedere maandag, woensdag en vrijdagochtend staat een enthousiaste groep senioren klaar om te tossen. Dit kan het hele jaar door, want de banen van TV De Rading zijn ook in de winter te bespelen. In deze tijd een extra voordeel, want zo kan iedereen lekker in beweging blijven.  

Plezier in bewegen

Els tennist al jaren bij TV De Rading. Ze vindt de sport uitdagend, sociaal en lekker buiten. “De gemoedelijke sfeer bij TV De Rading is erg fijn”, vertelt Els. “Plezier in bewegen, dat is het allerbelangrijkste”.  

40 (+1) jarig jubileum

De tennisvereniging bestaat op dit moment 40 jaar. De vereniging hoopt dit volgend jaar uitgebreid te kunnen vieren. Wellicht dat het onderzoek van Nikkiestagiaire bij TV De Rading, bijdraagt aan de invulling van dit evenement. Zij doet onderzoek naar de ontwikkelingen en behoeften van 60+ers op het gebied van racketsportenHierop volgend willen zij passend beweegaanbod creëren 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Team Sportservice ‘t Gooi, via rvanvliet@teamsportservice.nl