HomeNieuwsBuurtsportcoach wandelen organiseert trainingsochtenden

Buurtsportcoach wandelen organiseert trainingsochtenden

Team Sportservice ’t Gooi en de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally bundelen hun krachten om zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Op 14 mei 2023 staat alweer de 12e editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally gepland. De voorbereidingen van het wandelspektakel zijn in volle gang. Buurtsportcoach wandelen Ron Buisman, van Team Sportservice ’t Gooi, organiseert trainingsochtenden voor wandelaars om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen. 

De Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally

De wandelrally is een mooie en sportieve wandeling over het Voetstappenpad. Het pad ligt grotendeels binnen de gemeentegrenzen van Hilversum en bestaat al sinds 1938. Tijdens het evenement zijn er meerdere pauzemogelijkheden en stempelposten om er een fantastische wandeldag van te maken. De wandelaars kunnen kiezen uit vier routes (10 km, 14 km, 16 km en 29 km), waarvan er drie starten bij het gebouw van de VPRO op het Mediapark in Hilversum en de andere route (14km) start bij het treinstation in Hollandsche Rading. De inschrijving van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally gaat begin april open. Kijk op www.voetstappenpad.nl voor meer informatie en inschrijving.

Samen zetten wij ons beste beentje voor

In het kader van ‘Heel Hilversum Wandelt zetten de buurtsportcoaches Wandelen van Team Sportservice ‘t Gooi zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen krijgen. Ron Buisman, buurtsportcoach wandelen, ziet dit evenement als de ultieme kans om samen met Hilversummers op pad te gaan en samen te trainen voor de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally. In voorbereiding op de 10 kilometer van de Wandelrally heeft Ron een trainingsschema opgesteld. De trainingen starten op zondagochtend 26 maart om 09.30 uur vanaf Brasserie Zonnestraal.

Aanmelden

Deelname aan de voorbereidingswandelingen van Team Sportservice ‘t Gooi is helemaal gratis. Wil jij je aanmelden voor de trainingen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wandelen Ron Buisman via rbuisman@teamsportservice.nl of 06 – 53 879 255.

Bekijk hier het trainingsschema