HomeNieuwsTerugblik op Hilversum Actief

Terugblik op Hilversum Actief

Afgelopen zondag 20 september was het Marktplein in Hilversum omgetoverd tot een waar sportspektakel! Op deze stralende nazomerdag werd Hilversum Actief namelijk voor de vijfde keer georganiseerd. Samen met de buurtsportcoaches van Hilversum en JOGG-Hilversum heeft Team Sportservice ’t Gooi de inwoners van Hilversum laten zien wat zij allemaal te bieden hebben.

De vijfde editie van Hilversum Actief was een groot succes. Er werd gedanst, geklommen, gesprongen, gevoetbald en heel hard gefietst met als beloning: een heerlijke smoothie! JOGG-regisseurs Alexandra Ochsendorf en Femke Roest hadden twee smoothiefietsen geregeld. De kinderen stonden in de rij (op 1,5 meter afstand) voor deze gezonde traktatie!

De buurtsportcoaches voor jeugd van Bink hadden dit jaar weer flink uitgepakt. Op het middenterrein stond een opblaasbaar voetbalveld. Ook was er een parcours uitgelegd met hoepels, pionnen en andere hordes. Kinderen van alle leeftijden konden hier werken aan conditie, balans en andere vaardigheden. Ondertussen werden de papa’s en mama’s door de buurtsportcoaches geïnformeerd over hun uitgebreide aanbod in de verschillende wijken.

De oudere inwoners van Hilversum werden natuurlijk niet vergeten. Buurtsportcoaches voor 60-plussers Anouck, Laura en Miranda waren aanwezig om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor het sport- en beweegaanbod in de gemeente Hilversum. Bewegen helpt om gezond en fit te blijven. In deze tijd van corona realiseert iedereen zich dit meer dan ooit.

We kijken terug op een geslaagd evenement!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, dan kan je hier contact opnemen met Alexandra of Femke.