HomeNieuwsSportdag speciaal onderwijs in Hilversum

Sportdag speciaal onderwijs in Hilversum

Op woensdag 31 mei stonden er 140 leerlingen van de Mozarthof en de Klimopschool, twee speciaal onderwijs scholen, klaar voor een bruisende sportdag in Hilversum. Deze fantastische dag, mede mogelijk gemaakt door Nienke van Son en Maurits Kolijn van de Hogeschool van Amsterdam, zat boordevol sportieve activiteiten.

Onder een stralende zon, op de prachtige velden van SV Olympia ’25, deden de leerlingen een warming-up. Nadat alle leerlingen waren opgewarmd, deden zij vol enthousiasme mee aan verschillende sportclinics. De clinics werden gegeven door lokale sportverenigingen uit ’t Gooi.


De leerlingen konden deelnemen aan een scala van sporten, waaronder voetbal, rugby, softbal, fitness, jiujitsu, badminton, tennis en zelfs yoga. Voor extra plezier en avontuur was er zelfs een ‘funclinic’ met een spannende stormbaan. En natuurlijk, passend bij de JOGG-gedachte, werd er ook aandacht besteed aan gezonde voeding. Aan het eind van de clinic kregen de leerlingen, met dank aan de Jumbo op de Stephensonlaan, twee heerlijke stukken fruit.


Deze geweldige dag werd mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van de Johan Cruyff Foundation en de stichting Old Grand-Dad club. Onze oprechte dank gaat uit naar hen!

Contact

Als je meer wilt weten over aangepaste sportmogelijkheden in ’t Gooi, neem gerust contact op met de regio coördinator aangepast sporten, Biko Blommestein via bblommestein@teamsportservice.nl.