HomeNieuwsSPORT DOET IETS MET JE

SPORT DOET IETS MET JE

Dat is het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2019. Deze week is van 20 t/m 29 september en onderdeel van de Europese Week van de Sport. 

“Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen. Het maakt je socialer. Sport verbroedert. Het creëert nieuwe vriendschappen. Op het veld, maar ook ernaast. Sport haalt het beste in mensen naar boven. Het leert je grenzen stellen. En er overheen te gaan. Door sport zit je lekkerder in je vel. Het maakt je gelukkiger’’. Aldus NOC*NSF.

De Nationale Sportweek is een mooi aanknopingspunt om in beweging te komen. De gemeentes in de regio ’t Gooi heeft een rijk sport- en beweegaanbod, ook voor mensen met een beperking. Bij veel sport- en beweegaanbieders kan je de activiteit de eerste keer gratis proberen.

Inwoners van regio ’t Gooi kunnen bij Team Sportservice ’t Gooi terecht met alle vragen over sporten met een beperking. Voor het reguliere aanbod kunnen inwoners uit gemeente Hilversum en Wijdemeren contact met ons opnemen. We hebben vrijwel al het sport- en beweegaanbod in kaart.

Wilt u een persoonlijk beweegadvies neem dan contact met ons op met een van onze medewerkers of via hetgooi@teamsportservice.nl. Velen zijn u al voorgegaan.

Dit vindt ook plaats in de nationale sportweek regio ’t Gooi: