HomeNieuwsOnderzoek: 60+ sportief én sociaal

Onderzoek: 60+ sportief én sociaal

60-plus en dan? zeg het maar!

Voor een gezond en vitaal leven is het voor 60-plussers belangrijk om in beweging te blijven. Daarbij is het in deze tijd, met de coronacrisis, extra belangrijk om sport en bewegen te combineren met een sociaal leven. T.V. De Rading en studente Nikki Bloemen zetten zich hiervoor in. Wij van Team Sportservice ’t Gooi brengen jullie graag op de hoogte van dit initiatief.

“Ik, Nikki Bloemen, ben tweedejaars student in de richting sport, management en ondernemen aan de HvA. Op dit moment loop ik stage bij Tennisvereniging de Rading in Loosdrecht. Tijdens deze stage doe ik onderzoek naar de trends, ontwikkelingen en behoeften van 60-plussers op het gebied van sporten die relevant zijn voor T.V. de Rading. Door dit onderzoek hoopt de vereniging een passend aanbod te kunnen ontwikkelen voor 60-plussers die op zoek zijn naar een sportieve én sociale bezigheid.”

Het concept dat T.V. De Rading wil introduceren betreft een sportieve buitenactiviteit met voor- en achteraf tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. De nadruk wordt hierbij gelegd op het ontspannen, door inspannen. Prestatie is onbelangrijk.

Om het onderzoek goed uit te kunnen voeren heeft Nikki zoveel mogelijk respondenten in de leeftijd van 60 jaar en ouder nodig. Bent u, los van het feit of u sport of niet, benieuwd naar het concept? Laat dan uw mening horen, zodat er op doelgroep afgestemde activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Het invullen van de enquête zal 5 à 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. De enquête is volledig anoniem; er worden geen persoonsgegevens geregistreerd of gevraagd.

Alvast bedankt! U bent degene die kan zorgen voor een waardevolle uitkomst.

Klik hier en start de enquête!