HomeNieuwsHuidige maatregelen: wij denken met jullie mee!

Huidige maatregelen: wij denken met jullie mee!

De maand december staat altijd in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Het jaar 2021 is opnieuw voor iedereen een uitdaging geweest. Ook nu wordt er weer een hoop flexibiliteit van de sportaanbieders verwacht. Zo ook voor de aangepast sporten aanbieders.

Hoe gaat het bij jullie?

Gezien de huidige maatregelen is het faciliteren van het sportaanbod bij verenigingen een stuk lastiger geworden. Wij zijn erg benieuwd hoe sportaanbieders hier mee om zijn gegaan en of er een passende manier is gevonden om te schakelen met elkaar. Het is fantastisch om te zien dat veel verenigingen op een creatieve manier sport mogelijk maken binnen de huidige maatregelen.

Ondersteuning nodig?

Sport en bewegen is ontzettend belangrijk. Daarom denken wij graag mee over een oplossing om ook in deze tijd in beweging te blijven. Mocht je vragen hebben of ondersteuning wensen, neem dan contact op met onze regiocoördinator Aangepast Sporten Alexandra Ochsendorf, via 0611421327 of aochsendorf@teamsportservice.nl. Ben je regulier sportaanbieder? Dan helpen we je ook graag!

Wil je graag meer weten over het aangepast sporten in jouw regio? Neem een kijkje op de website van Uniek Sporten