HomeNieuwsOfficiële Opening Leefstijlloket Hilversum Noordoost

Officiële Opening Leefstijlloket Hilversum Noordoost

Op donderdag 5 oktober openen wij officieel in wijkcentrum Lopes Dias het derde Leefstijlloket van Hilversum. Wij nodigen iedereen graag uit om samen met ons deze mijlpaal te vieren!

Het Leefstijlloket in Wijkcentrum Lopes Dias is – na de opening van eerdere loketten in Medisch Centrum Nieuw Zuid en Wijkcentrum St. Joseph – het derde Leefstijlloket van Hilversum. De Leefstijlloketten zijn gratis toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Hilversum met vragen over een gezonde(re) leefstijl en bewegen. De inloopspreekuren worden georganiseerd door de buurtsportcoach Gezonde Leefstijl, met als doel de Hilversummer te verbinden met de mogelijkheden die er zijn in Hilversum om de leefstijl op een positieve manier te veranderen.

Gratis inloopspreekuren

Tijdens de inloopspreekuren gaat de buurtsportcoach Gezonde Leefstijl met de inwoner in gesprek om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Samen wordt er gekeken naar passend aanbod in de vorm van een leefstijlinterventie, laagdrempelig sport- en beweegaanbod of een sociale activiteit. De gratis inloopspreekuren van het Leefstijlloket in wijkcentrum Lopes Dias zijn vanaf maandag 4 september elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en worden georganiseerd door buurtsportcoach Gezonde Leefstijl Judith Kramer.

Meld je hier aan voor de officiële opening

De Leefstijlloketten zijn tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Hilversum, Team Sportservice, de Regionale Huisartsen Organisatie Gooi en Omstreken (RHOGO), eerstelijns wijkorganisaties in Hilversum en Versa Welzijn.