HomeNieuwsNieuw platform: Noord-Holland Actief

Nieuw platform: Noord-Holland Actief

Logo Noord-Holland Actief

Sport-, beweeg- en cultuuraanbod digitaal op een rij. Met Noord-Holland Actief heb je als inwoner alles onder één knop. Het platform is bedoeld voor sport- en cultuuraanbieders om hun activiteiten te delen met een breed publiek. Voor de inwoner is het een gemakkelijke online tool om te zien wat het aanbod in de regio is en zich meteen in te schrijven als er iets passends tussen zit.  

Met dit platform kan elke vereniging het aanbod digitaal aanbieden. De site is open voor alle aanbieders van sport, bewegen en cultuur. Inwoners hoeven niet meer via verschillende websites te zoeken naar wat er allemaal is. De sport- of cultuuraanbieder hoeft zich daarnaast niet in te schrijven op allerlei sites. Een efficiënte oplossing dus. 

Mooie kansen voor de aanbieders

Het platform biedt voor aanbieders veel mooie kansen. Ze hebben een extra middel om inwoners te bereiken. Het platform helpt bij het werven van nieuwe leden. Er is een gemakkelijk inschrijf- en betaalsysteem en aanbieders maken zich op een eenvoudige manier kenbaar aan een breed publiek. Op dit moment wordt het platform in Wijdemeren uitgezet. Om de inwoners een zo compleet mogelijk overzicht te geven, hebben we de sport- en cultuuraanbieders nodig. 

Voor iedere inwoner

Door middel van de voorkeursfilters van het platform kunnen inwoners zoeken naar aanbod dat bij hen past. Als de inwoner passend aanbod heeft gevonden, kan diegene zich door middel van een gratis account inschrijven. De site is gebruiksvriendelijk en wijst snel en makkelijk de weg in het volledige aanbod. Noord-Holland Actief maakt de keuze uit al het sport-, beweeg- en cultuuraanbod gemakkelijker.   

Bekijk hier de Flyer Noord-Holland Actief Wijdemeren

Heb je vragen over dit platform? Neem contact op met onze buurtsportcoach Robin van der Vliet, via rvandervliet@teamsportservice.nl