HomeNieuwsOverzicht werkzaamheden Buurtsportcoaches Hilversum 2018

Overzicht werkzaamheden Buurtsportcoaches Hilversum 2018

Afgelopen jaar hebben de Buurtsportcoaches van Bink, Hilverzorg en St. Hilversumse Meent weer flink hun best gedaan! Het netwerk is gegroeid en veel mensen zijn aangezet (meer) te gaan bewegen. 

Terugkijkend op 2018 hebben de Buurtsportcoaches veel georganiseerd. Zij hebben veel kinderen, jongeren en ouderen geënthousiasmeerd en weer een flink aantal mooie samenwerkingsverbanden opgezet (bekijk hier de factsheets van 2018). Vooral dat laatste is prettig, samen krijg je immers veel meer voor elkaar! De lijst van personen en/of organisaties waarmee ze samenwerken is vrij lang en er komen nog steeds nieuwe bij. Daar waar de Buurtsportcoaches nog niet de samenwerking hebben gevonden gaat dat hopelijk snel gebeuren. Want er is nieuws!

En wat voor nieuws! Er komt een uitbreiding van het aantal fte Buurtsportcoaches in Hilversum! De Buurtsportcoaches kunnen daardoor nóg meer activiteiten gaan opzetten. Tevens komt er meer tijd vrij om in gesprek te gaan met de vele organisaties die binnen Hilversum actief zijn, om te onderzoeken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Op dit moment zijn zowel Bink als Stichting Hilversumse Meent bezig met het maken van plannen om deze uitbreiding vorm te gaan geven.
Een goede ontwikkeling en prachtig dat de gemeente Hilversum de mogelijkheid aangrijpt en gaat voor het inzetten van meer Buurtsportcoaches.

Meer weten over de Buurtsportcoaches of benieuwd wat er allemaal is gerealiseerd? Neem contact op met Robbert-Jan Boonstra (Coördinator Buurtsportcoaches Hilversum) rboonstra@teamsportservice.nl. Bekijk ook eens de pagina Buurtsportcoaches 60+ of jeugd.