HomeNieuwsNieuwe wandelevenement; Walk & Dance to Fight Cancer

Nieuwe wandelevenement; Walk & Dance to Fight Cancer

Op zaterdag 14 oktober is de eerste editie van het wandelevenement ‘Walk & Dance to Fight Cancer’ in Hilversum. Je wandelt langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Een wandeltocht van ongeveer 7,5 of 25 kilometer om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

Deelnemers worden aangemoedigd om zoveel mogelijk donaties op te halen bij familie, vrienden en collega’s en bewustzijn te creëren over de impact van kanker op mensenlevens. Iedere donatie, groot of klein, draagt bij aan een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Na het voltooien van de pittige wandeling is het tijd om een dansje te wagen om met elkaar het leven én de geleverde prestatie te vieren!

Train met onze buurtsportcoaches Wandelen

Om zo goed mogelijk voorbereid mee te doen aan de wandelingen van 7,5 en 25 kilometer krijgt elke deelnemer de unieke kans om gratis deel te nemen aan één of meerdere wandeltrainingen met onze buurtsportcoaches Wandelen.

Trainingsprogramma

Het programma hiervoor zal nog gedeeld worden. Houd deze pagina goed in de gaten voor updates.