HomeNieuwsNieuwe coördinator Buurtsportcoach stelt zich voor!

Nieuwe coördinator Buurtsportcoach stelt zich voor!

Foto van Eva Stam

Sinds 1 december hebben wij een nieuwe coördinator Buurtsportcoach in dienst voor de gemeente Wijdemeren. Hieronder stelt zij zichzelf graag aan jullie voor.

Even voorstellen

“Mijn naam is Eva Stam en sinds 1 december ben ik actief als coördinator Buurtsportcoach in de gemeente Wijdemeren. Ik ben 31 jaar, woonachtig in Amersfoort en sinds 2012 werkzaam in de sport. Naast dat ik het leuk vind om te werken in de sport, sport ik zelf ook heel graag in mijn vrije tijd. Het vele sporten combineer ik met mijn tweede passie: de natuur! Je vindt mij vaak lekker buiten, wandelend in het bos of fietsend langs de mooie Loosdrechtse of Ankeveense plassen.”

Aan de slag

“Met mijn collega’s van Team Sportservice ’t Gooi ga ik komend jaar graag aan de slag met alle mooie projecten die op de planning staan voor gemeente Wijdemeren. Denk hierbij aan de Koningsspelen, de jaarlijkse Zeildag bij Ottenhome en de fietsdagen voor 60-plussers. Met alle activiteiten proberen we jong en oud te inspireren om lekker in beweging te komen en te blijven.” 

Kom in contact

Wil je kennis maken, sparren over de beweegmogelijkheden of persoonlijk beweegadvies? Neem dan contact op met Eva via estam@teamsportservice.nl of 06-27552420.