HomeNieuwsNieuwe buurtsportcoach Hilversum, Femke

Nieuwe buurtsportcoach Hilversum, Femke

Hierbij stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Femke van Tongeren en ik ben sinds 1 september 2015 actief als buurtsportcoach voor kinderen en jongeren in Hilversum Zuidoost.

Mijn doel is kinderen en jongeren, die weinig bewegen, te informeren, enthousiasmeren en te begeleiden naar passend sportaanbod.

Door verschillende sport- en spelactiviteiten te organiseren, waar gratis of tegen een laag tarief aan deelgenomen kan worden, hoop ik in contact te komen met vele kinderen, jongeren en hun ouders uit Zuidoost. Daarnaast informeer en ondersteun ik graag gezinnen bij het vinden van passend sportaanbod in de buurt.

Dit jaar zal ik kennismaken met diverse sportinstanties, basis- en middelbare scholen, welzijn- en wijkorganisaties om te verkennen waar samenwerkingsmogelijkheden liggen en  hoe ik gezinnen in Zuidoost zou kunnen informeren over de buurtsportcoach activiteiten.

Ook zal ik starten met een aantal sport- en spelactiviteiten in samenwerking met Versa Welzijn op de woensdagmiddag in het wijkcentrum De Riebeeck.  Vanaf januari 2016 starten ook de buurtsportcoach activiteiten die in samenwerking met sportinstanties opgezet gaan worden. 

Mocht u meer willen weten dan hoor ik dat graag.  U kunt me bereiken door te mailen naar bsc-zuidoost@binkkinderopvang.nl of te bellen naar 06- 81 14 21 23.

Sportieve groet,

Femke van Tongeren