HomeNieuwsNieuwe buurtsportcoach Hilversum, Anouck

Nieuwe buurtsportcoach Hilversum, Anouck

Hierbij stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Anouck Dingemans en ik ben sinds begin oktober actief als  buurtsportcoach in de Hilversumse Meent. Dit doe ik naast mijn ander sportieve werkzaamheden in verschillende sportscholen. Daarnaast run ik samen met mijn man een gezin met 2 opgroeiende zonen.

Mijn opdracht is om in kaart te brengen hoeveel 60 plussers er in de Hilversumse Meent wonen en hoe actief ze leven. Doen ze al iets aan lichaamsbeweging dan wil ik graag weten wat dat is. Doen ze dat niet of nauwelijks dan ben ik nieuwsgierig wat daar de oorzaak van is en hoe we dat in de toekomst samen zouden kunnen veranderen.

De komende periode probeer ik om met zo veel mogelijk 60 plussers in contact te komen. Bijvoorbeeld door de bestaande beweeggroepen te benaderen. Eveneens zal ik contact leggen met zorginstellingen en wijkorganisaties om te verkennen in welke vorm we zouden kunnen samenwerken.

Begin 2016 hoop ik  – naast het al bestaande aanbod – enkele nieuwe, passende sportieve activiteiten te realiseren. Wellicht in samenwerking met andere sportinstanties en met betrokken instructeurs. Hierover zal ik later dit jaar meer communiceren.

Ziet u mij door de Hilversumse Meent fietsen: spreek mij gerust aan. Wilt u met mij in contact komen dan ben ik bereikbaar op: bsc@hilversumsemeent.nl of via 06-21363918.

Op dinsdagmiddag tussen 12.30-13.30u kunt u mij vinden in De Kruisdam.