HomeNieuwsNieuw in Hilversum: recreatief badminton

Nieuw in Hilversum: recreatief badminton

Sinds drie weken is er in Hilversum een nieuwe sportactiviteit gestart op locatie bij Merem (Medische revalidatie). In de gloednieuwe sportzaal van de Mytylschool wordt er iedere woensdagavond, onder leiding van Team Sportservice ’t Gooi, een uurtje recreatief badminton aangeboden.

Recreatieve en laagdrempelige sportactiviteit
De activiteit is geschikt voor iedereen die op eigen tempo bezig wil zijn met badminton. Er zijn voldoende (sport)rolstoelen aanwezig mocht dat nodig zijn om mee te kunnen doen. De huidige groep is een mix van beginnende badmintonners en al wat meer ervaren spelers, zowel met als zonder rolstoel. Het is een laagdrempelige activiteit waarbij ieder niveau welkom is!

Praktische informatie
De trainingen gaan nog door tot en met woensdag 18 december en de kosten bedragen 3 euro per keer. Al het materiaal is in de zaal aanwezig. Het adres is: Soestdijkerstraatweg 129c in Hilversum. (De ingang van de sportzaal bevindt zich aan de achterkant van het gebouw)

Heb je interesse of wil je een keer (gratis) mee komen doen? Neem contact op met Alexandra Ochsendorf via e-mail: aochsendorf@teamsportservice.nl of telefonisch op 06-11421327.