HomeNieuwsNieuw avontuur voor buurtsportcoach Wandelen Ron Buisman

Nieuw avontuur voor buurtsportcoach Wandelen Ron Buisman

Begin februari 2022 startte Ron als buurtsportcoach Wandelen in Hilversum. Met een enorme passie voor natuur en wandelen nam Ron zijn wandelgroepen bij de hand en wist vele te boeien met zijn prachtige verhalen. Ron vertelt nog 1 keer…

Over de horizon. 

“Er zijn maar weinig zekerheden in dit leven maar één weet ik er wel te noemen. Alles verandert op den duur en dat is bij Team Sportservice niet anders. Een van de zaken die het komende jaar anders zal zijn dat ik in februari van dit jaar niet meer werkzaam zal zijn als wandelcoach in Hilversum. Afscheid nemen dus. 

Maar daarmee sluit ik wel iets moois af. Met het wandelen in Hilversum en Wijdemeren heb ik de kans gehad om vele boeiende mensen te leren kennen. In al die verschillende groepen van de Wandelchallenge, Senver, Versa en de mensen waarmee ik individueel wandelde had je toch altijd weer gesprekken over wat we tegenkwamen maar vooral ook hoe mensen in het leven stonden met alles wat daarbij hoort. 

De komende tijd verdwijn ik letterlijk en figuurlijk over de horizon. Figuurlijk, omdat ik na februari niet weer werkzaam ben. Letterlijk, omdat ik in de tijd na mijn vertrek een etappe van de Camino ga lopen, namelijk van Nederland naar Noord-Frankrijk.  

Maar, als echte Hilversummer zeg ik nog altijd dorp en dat betekent dat ik jullie vast nog ga tegenkomen!”

Groetjes,
Ron