HomeNieuwsNeem een kijkje op ons YouTube-kanaal!

Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal!

YouTube

Op dit moment staan onze gewone activiteiten even stil. Dat betekent dat bewegen des te belangrijker is voor kinderen en ouders die nu vanuit huis hun (school)werk moeten doen. Er zijn gelukkig zat leuke manieren om thuis lekker in beweging te komen. Om gezond te blijven, is natuurlijk ook goed eten en drinken heel belangrijk. 

Blijf Bewegen, blijf gezond

Onze buurtsportcoaches en Team:Fit coaches en JOGG-regisseurs hebben natuurlijk contact gehad met scholen en andere partners om te kijken wat we voor ze kunnen betekenen op dat gebied. Een filmpje van de gymleerkracht, of een lekker recept, of misschien iets heel anders. Dingen die voor meer mensen leuk kunnen zijn en we ook via social media met je zullen delen.

Kersvers YouTube-kanaal

Op het kersverse YouTube-kanaal van Team Sportservice Provincie Utrecht zetten we de filmpjes van onze buurtsportcoaches die actief zijn in Vijfheerenlanden, Lopik, De Ronde Venen en ’t Gooi. Maar ook leuke tips als het gaat om eten en drinken. De filmpjes van andere Team Sportservice collega’s uit het land, zetten we voor je in afspeellijsten, zodat je ook die kunt kijken.

We trappen af met het beweegspel van Buurtsportcoach Renske Toebes. Maar er volgt zeker meer! Heb jij een suggestie voor ons? Die zijn meer dan welkom! Mail ons dan even om je idee door te geven.

Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan direct even!