HomeNieuwsMVKT in databank effectieve sociale interventies

MVKT in databank effectieve sociale interventies

De methode Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT) van Sportservice Noord-Holland is opgenomen in de databank effectieve sociale interventies van Movisie. Een mooie erkenning van de effectiviteit van MVKT.

Over MVKT
MVKT is een methode om meer leden van (sport)verenigingen te interesseren voor vrijwilligerstaken. In vier workshops worden praktische stappen uitgewerkt. Hierbij is onder meer aandacht voor het inventariseren van alle taken, imagoverbetering van het vrijwilligerswerk en het persoonlijk benaderen van alle leden.Over de databank
De databank effectieve sociale interventies is een hulpmiddel voor professionals, gemeenten en burgers om sociale problemen met de meest passende interventies op te lossen. De databank informeert u over de praktijkervaringen met en effectiviteit van de interventies. U vindt in de databank methoden die elders al succesvol zijn toegepast. Zo hoeft niet iedereen zelf het wiel opnieuw uit te vinden.
U vindt de methodebeschrijving van MVKT op de website van Movisie.

Aanvullende informatie over de methode vindt u op de website van Meer in Kortere Tijd. Op deze website vindt u ook een lijst van contactpersonen per provincie.