HomeNieuwsSportieve middag Mozarthof

Sportieve middag Mozarthof

De coronacrisis heeft veel negatieve effecten op de sport. Net zoals vele andere evenementen, kon de jaarlijkse sportdag voor het speciaal onderwijs niet doorgaan. Voor de leerlingen van het Mozarthof was dit een grote teleurstelling. Om de leerlingen toch nog een sportieve middag te bezorgen, heeft Team Sportservice ’t Gooi een alternatief bedacht.

Op maandag 21 september, tijdens de Nationale Sportweek, wordt er op aangepaste wijze een sportieve dag georganiseerd. Lokale sportverenigingen waaronder basketbalvereniging Eem’78, de Gooise Atletiek Club (GAC) en het Roberta Sumar Yogacentrum Laren komen op de school clinics verzorgen. De leerlingen komen in aanraking met diverse sporten en verenigingen uit de buurt. Op deze manier kunnen de leerlingen toch een sportieve dag beleven. Bovendien maken ze tegelijkertijd kennis met de verschillende verenigingen. En wordt de stap naar verenigingsverband laagdrempeliger gemaakt voor deze speciale doelgroep.

Wil je meer weten over aangepast sporten en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Alexandra Ochsendorf, regiocoördinator Aangepast Sporten. Tel: 06-11421327 of e-mail: aochsendorf@teamsportservice.nl.