HomeNieuwsMoving Kids in Wijdemeren!

Moving Kids in Wijdemeren!

De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar is begonnen. Heeft jouw zoon of dochter nog geen sportactiviteit aan de start van dit schooljaar? Wellicht zijn de lessen van Moving Kids precies wat je zoekt!

Moving Kids is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die net even wat extra aandacht en ondersteuning nodig hebben bij het sporten. Zij leren spelenderwijs beter bewegen en plezier te krijgen in het sporten.

Verschillende sporten

Tijdens de lessen worden verschillende beweegvormen en sporten op een laagdrempelige manier aangeboden. Hierdoor kunnen de deelnemende kinderen er achter komen wat zij echt leuk vinden om te doen. De lessen vinden plaats in Loosdrecht en Nederhorst den Berg. De lesgevers hebben een fysiotherapeutische achtergrond.

Meer informatie?

Moving Kids is een gezamenlijk initiatief van fysiotherapeuten, gemeente Wijdemeren en Team Sportservice ’t Gooi. Heb je interesse of wil je meer weten over Moving Kids? Neem contact op met Team Sportservice ’t Gooi, rhartman@teamsportservice.nl of via telefoonnummer: (06) 30 63 97 54.